onsdag 25. august 2010

MOCCA ER DREKTIG!

Nå tør jeg endelig tro det selv - det blir valper om et par uker!! ENDELIG!! Nå får jeg ta meg sammen og nappe henne sånn at alt er klart til valpene kommer.


tirsdag 17. august 2010

NORSK VINNERUTSTILLING, BJERKE

NALA BLE BIR OG DERMED OGSÅ NORSK VINNER 2010. Så nå er navn og tittel WW-10 NV-10 Tosstjønna's Nala



Her står vi og venter på bedømmelse i gruppen


På Bjerke møtte vi Merete Sterk-Hansen, eier av kennel Bøjentans (Petit Basset Griffon Vendeen). Hun stilte Ismans Ike som ble BIM lørdag og BIR søndag, og dermed både kvalifisert til Crufts og NV-10.



Maria var med på turen til Bjerke siden hun hadde vært så heldig å få lov til å stille Ismans Leea, en kjempesøt petit som hun også hadde med seg til Førde i april, eier Merete S-H. Maria stilte Leea både lørdag og søndag. CK og HP ble resultatet.





Lørdag ettermiddag fikk vi besøk i bobilen av Heidi, Bjørn og Sverre Oskar. Vi koste oss med lefser som jeg hadde med, og kake som Heidi hadde bakt. Lørdag kveld grillet vi sammen med Anne Turid, Roger og Wenche-Lise. En kjempekoselig kveld med mye dachs-prat.

Det var veldig varmt på søndag, så før jeg skulle inn i ringen med Nala så fikk vi god hjelp med svalende avkjøling - tusen takk Finn Tore Kolstad! Her er et bilde av Lauritz, den flotte Finsk Støveren hans som også ble Norsk Vinner. Finn Tore: neste hund blir vel hygen igjen??



Her er et bilde som Jannike Nordanger tok av Nala i begynnelsen av juni. Hun var litt mer utfylt i buken den tiden. Men siden hun ikke spiser når vi er på tur, så er hun litt for tynn for tiden. Jeg får prøve å fete henne opp til NKK Stavanger i september.