lørdag 16. oktober 2010

Ludvig - fem uker gammel

Her er noen bilder jeg tok av Ludvig i dag. I morgen blir han fem uker gammel, og han utvikler seg så fort at jeg er glad jeg har tatt bilder og video av han så jeg husker hvor liten han har vært. Bildene er dessverre ikke av så god kvalitet - jeg gleder meg til jeg får besøk av noen som er flinkere å fotografere enn jeg er. Og som har bedre kamera!







fredag 15. oktober 2010

Video av Ludvig

Jeg har laget en video av Ludvig. Det er dårlig kvalitet, men jeg skal legge ut ny video senere. Imidlertid utvikler han seg så fort så jeg må gripe øyeblikket.

lørdag 9. oktober 2010

Ludvig - fire uker i morgen

I morgen, søndag, er Ludvig fire uker gammel. Alt går bra, og nå har han begynt å leke litt med ball og rister litt på en liten bamse. Og biter Mocca i ørene, men siden det ikke er noen tenner i munnen enda så merker hun nok ikke det. Han ser ikke riktig så tjukk ut - og han får ikke mat hele tiden heller nå.

Trøtting


Mocca vil gjerne ha leken selv


Ute på altanen i solskinnet


Nala har ikke vært så veldig glad i å være i nærheten av Ludvig. Hun gikk helst inn i et annet rom når vi hadde han inne i stua. Men de to siste dagene har hun blitt mer og mer interessert i han, og Mocca har latt henne komme ganske nær før hun har fått beskjed om å pakke seg vekk.

Nala og Ludvig