lørdag 29. juni 2013

Valpene lørdag 29. juni - snart 7 uker

 
Nå er valpene snart sju uker, tiden går så alt for fort. Snart er de klare for nye utfordringer. Nå er Mulan snart på vei til sine nye eiere. Fremdeles har vi en hann og en tispe til salgs. Her er en video som vi tok i dag - og noen flere bilder. Vi er så heldige at vi har flinke barnebarn som kan hjelpe til med redigering av video, og denne gangen er det 11 år gamle Andrea som har stått for redigeringen. Andrea lekte med Ludvig mens jeg filmet, og det var artig for valpene også, - de sprang rundt og ville være med. Tusen takk for koselig og nyttig besøk, Andrea. 
 
 
 
 

tirsdag 25. juni 2013

Valpene 5 1/2 uke gamle

Valpene er nå seks uker gamle. Det er så moro å følge med hvordan de utvikler seg, og begynner å få sine egne særtrekk og personlighet. Nala er fremdeles veldig flink til å stelle dem, og nå leker hun bevisst med dem. Snart starter vel oppdragelsen. Ludvig er enda litt usikker på disse små krekene, han prøver å snakke til èn plageånd mens en annen lurer seg innpå ham bakfra. Så da er det tryggest å komme seg unna. Det er noe annet med Mocca. Hun er ikke så veldig interessert, men hun er mye tydeligere i måten hun forholder seg til dem, så de oppfører seg litt mer dannet når de nærmer seg henne. Men for både Ludvig og Mocca er nok maten til valpene mere interessant enn valpene er.
 
Bildene ble tatt før helgen, og denne gangen har jeg ikke hatt noen hjelpefotografer her
 
 
 
 
Mulan lurer på en ting....

og det ser det ut som Mio og gjør...

???

???
 
er det ikke noe mat å få?

Mulan sjekker hva Nala snuser på
 
maten er der inne..

godt å ha en bror å lene seg til mens vi venter

torsdag 20. juni 2013

Valpene, 5 uker

Nå er valpene fem uker, og har fått navn: Mio (hann), Mulan, Milli og Maica. Navnene er bestemt etter nøye overveielse. Dvs Mio het i starten Martin, for det synes vår Martin at han skulle hete siden han skulle ha et navn på M. Og Milli har Andrea bestemt. Mulan er selvsagt den mørke tispen. Og Maica er oppkalt etter en tispe fra oss som ble solgt hit til Skråmestø i åttiårene, så da passet det at det kom en ny Maica nå.


Maria har igjen vært på besøk med kameraet sitt. Og her er en del av bildene som hun tok

Maten går ned på høykant
 

Til slutt ser man ut som en hamster
 


Da må flesket trimmes




 
Disse bildene ble litt små, Maria!
 

Dette er Mulan


 

Til slutt får Nala slikke skålen
 
 
 
På gjensyn!
 
 

lørdag 15. juni 2013

Video av valpene - fire uker gamle

Jeg har laget en video av valpene denne uken. Det er ikke lett å filme dem, for når de ser meg kommer de løpende rett mot kameraet.
Takk til Maria som har redigert videoen og lagt til musikk.

Hannvalpen er den med smalt bliss, og mest hvitt over nakken.

tirsdag 4. juni 2013

Nye bilder av valpene

På søndag var Maria her og tok nye bilder av valpene. Jeg kunne ikke begrense meg, for det var så mange fine bilder. Men siden dette er en blogg som folk faktisk selv må åpne for å se, så regner jeg med at det er helt greit. Så her kommer et knippe med nye bilder. Det vises at valpene er blitt små personligheter, og i dag har de fått sitt første måltid utenom morsmelken så nå går det raskt fremover. De er flyttet opp i stuen nå, og det synes spesielt Ludvig er veldig spennende.

Hannvalpen - med smalt bliss
 
 




 


 
Tusen takk til Maria for de fine bildene!