søndag 12. september 2010

Tirich-Mir's Ludvig

Etter venting og atter venting på at fødselen skulle komme igang, måtte vi til slutt ta keisersnitt på Mocca. Det var kun en valp, og han kom ikke ut på naturlig måte. Dette var først bare trist, synes jeg. Men etter å ha massert og klemt på den lille valpen så begynte jeg å tenke mer positivt på det hele. Alt var bra med Mocca, og den lille fyren var ikke så liten likevel - 300 gr var han. Etter at Mocca hadde våknet litt av narkosen fikk vi dra hjem. Og her ble det fort bestemt at valpen skulle bli hos oss! På forhånd hadde vi avtalt at vi i alle fall ikke skulle beholde noen hannhund, det var vi helt sikker på. Men som Øystein sa: vi kan jo ikke selge denne ene, stakkar. Øystein var også helt klar på at det er hans hund, og navnet skulle han bestemme. Siden morfaren het Solan så må det bli Ludvig, mente han. Så da har vi altså plutselig fire hunder i familien.

Tusen takk til Maria for all hjelp denne helgen, og takk for fine bilder!

Nyfødt


Første møte med mamma


Hjemme under varmelampen


Et portrett av to ganger Ludvig

5 kommentarer:

  1. Grattis till valpen! Vad skönt att allt löste sig för Mocca och hennes valp.Vi håller alla tassar för lill killen växer sig stor och snygg.
    Må gott alla Kram Hanna och prinsarna.

    SvarSlett
  2. Klart han far må beholde den og Ludvig passer perfekt!Snakkes til helgen?

    SvarSlett
  3. Så søtt ett rynketroll :) Gratulerer med valp :)

    SvarSlett
  4. Velkommen til verden Ludvig.
    Ja nå må jeg på Aukrustsenteret igjen:))
    Gleder meg til å treffe deg.
    elin

    SvarSlett
  5. Gratulerer med valpen :-) Leit det bare ble en, men den en blir nok veldig spesiell :-) Ikke minst siden han skal bli i familien :-)
    Hilsen fra Ada

    SvarSlett