tirsdag 15. september 2015

Europavinnerutstilling Lillestrøm

De følgende innleggene på bloggen kommer ikke i kronologisk rekkefølge - det ble litt kluss da jeg holdt på med oppdateringen. Så bilder og resultat fra fredagen kommer lenger ned på bloggen. Lenger ned ligger også et innlegg fra da Nala og Milli var på saueaversonskurs - med et artig bilde av Nala og sauene (se eldre innlegg)
 
 --------------------------------------------------------------------------------
 
Første helgen i september dro vi til Lillestrøm for å delta på EUROPEAN DOG SHOW (EDS). Jeg hadde gledet meg lenge, for det var påmeldt 9 hygenhunder til utstillingen, og jeg visste at vi kom til å treffe mange fine hygenhunder og kjekke eiere, i tillegg til mange gode hundevenner fra hele landet.

Nala fikk Excellent og ble nr to i åpen klasse. Milli fikk også Excellent og vant brukshundklassen. Hun ble også 2. beste tispe - etter Ida som ble BIR. Milli ble fullcertet dagen før, så vi kunne dessverre ikke ta imot CERT. Det hadde vært gøy å ha CERT med logoen fra EDS

Her er sju av hygenhundene klar til å gå inn i store ringen for å vises frem i raseparaden for de norske rasene

Dette er de tre hygenhundene som fikk nye titler.
Til venstre beste veteran, i midten BIR og til høyre BIM
Gratulerer til alle tre, kjempefine representanter av den fine rasen vår
Truls, eier Kjetil Skaare, AN Ida, eier Svein Norsted, Gulsjølia's Odin, eier Jan Iver Bartnes

 
Det var raseparade for de sju norske rasene alle tre dagene utstillingen varte, og Hygenhund ble fremvist både fredag og lørdag. Fredagen var det kun Nala som var i raseparaden, for Milli og den andre hygenhunden som var tilstede da, var opptatt på utstillingen til Romerike Harehundklubb. Men Øystein viste frem Nala, og de fremmøtte i store ringen fikk se en fin hund som til tross for at hun var ganske nyoperert viste seg flott frem. Tusen takk til Maria som har hjulpet meg og laget link til filmen.
 
Dag 1 er av Nala (etter at Dunker var presentert) - Dag to viser sju av de flotte påmeldte hygenhundene. Filmene starter der hygenhundene kommer inn i store ringen, og filmen fortsetter med Haldenstøver. Dessverre er ikke Dunker med på filmen, for de ble presentert før Hygenhund.
 
 
Om det starter med reklame når du åpner linken, kan du trykke på "Skip AC"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar