torsdag 15. april 2010

Tur til Stord og Stavanger

Vårens første tur med bobilen gikk til Stord. Øystein skulle dømme på blodsporprøven lørdag 10. april. Hundeklubben på Stord hadde gjort en kjempejobb - det var deres første ordinære blodsporprøve, og de klarte arrangementet med glans. Flotte premier, fine dommergaver (alle dommerne fikk en kjempekul gul ryggsekk med mat og godteri fra Freia), kjempegod mat til salgs og en fantastisk fin stemning gjorde dette til en hyggelig opplevelse. At det var fint vær og at mange hunder gjorde det veldig bra i skogen satte ingen demper på humøret. Og "loddsalget" var noe spesielt - det var gratis utdeling av lodd til alle som var der, og så trakk de fine premier. Både Øystein og jeg vant på loddet vi fikk utdelt.

Lørdag etter premieutdelingen dro vi videre til Stavanger, jeg skulle gå agility med Mocca på søndag. Det gikk ikke særlig bra - først så gikk vi et TREIGT agilityløp der jeg på forhånd hadde fortalt Mocca og meg selv at vi kom til å trøble med vippa. Og det gjorde vi! Og hoppløpet endte med disk. Et gode kom det likevel ut av dette, for nå får jeg egen vippe så vi kan starte hardtrening, Øystein holder på å lage vippe nå. Ut på sommeren skal det bli andre boller!!! Det var heldigvis flere fra Nordhordland Hundeklubb som gjorde det kjempebra, så da kunne vi heie på dem. Vi storkoste oss på den flotte banen som Sør-Rogaland Hundeklubb har. Her var det kunstgress på hele banen og også utenfor der vi hadde tilgang til bord og benker, og der det var satt opp treningsbane som vi kunne benytte så mye vi ville.

Her er et bilde på hvordan Mocca hadde det. Ikke mye trøkk der, nei


Stor, fin bane med kunstgress


Alt var lagt til rette for interesserte tilskuere

4 kommentarer:

 1. Hehe, Mocca tar det hele med knusende ro ser jeg! Ikke mye konkurranseinstinkt der...

  SvarSlett
 2. Solen skinte og alt var så flott, så hun ville heller kose seg litt

  SvarSlett
 3. Hei! Det er sårt å lese om hvor fint dere har det. Her er det ikke mye blodsporvær nei! Hadde tenkt meg til Bergen denne helga, men det ble avlyst allerede torsdag kveld. Da snøa det. Fredag var det tendenser til snøstorm og i dag - lørdag- er det utrivelig oppi Surnadaln! Men dere får kose dere og kanskje sende en medlidende tanke til oss som fryser her oppe.

  SvarSlett
 4. Stakkars dere! Men om det var fint og varmt her forrige helg, så slår vinteren litt tilbake nå. For nå er det skikkelig guffent her også, med iskaldt regn og sur vind. Synd dere ikke kom hit denne helgen, men vi treffes forhåpentligvis senere i sommer.

  SvarSlett