mandag 26. april 2010

Utstilling Førde

Maria, Anders og jeg var for tredje året på rad i Førde på utstilling. Jeg regner med at dette kanskje var siste gang at begge to ville bli med meg på denne vårturen, for som Anders så treffende sa det i bilen hjem: "Maria og mormor - jeg må komme med en tilståelse; fluefisking er hakket mer spennende enn hundeutstilling!" Men med det årlige pizzabesøket og overnatting på trivelige Førde Pensjonat, så hadde vi en kjempefin tur. Lørdagens agility har jeg skrevet om tidligere. Søndag var det utstilling, og i tillegg til at jeg skulle stille Mocca så hadde vi med oss Ismans Leea, en 20 mnd gammel Petit Basset Griffon Vendeen som eies av Merete Sterk-Hansen, kennel Bøjentan. Først i ringen av de to var Mocca. Dommeren syntes ikke Mocca var verdens fineste - kun to røde sløyfer og en leksjon i hvilket for jeg skulle bruke var resultatet. Etterpå var det Leeas tur. Maria hadde gledet seg lenge, og hun var ganske nervøs da det nærmet seg tiden da Leea skulle inn i ringen, men det gikk over all forventning. Maria var så flink; det var ingen ting som tilsa at det faktisk er et år siden sist hun viste en hund i ringen, og hun har heller ikke hatt mulighet til å trene siden hun ikke har egen hund. Det var en glad gjeng som reiste hjem med sløyfer og premier. Resultatet på Leea ble CK, CERT, BIR og til slutt BIG4!

BIR Anders holder sløyfene -
Dachsmeister's Goliat BIG 3, Ismans Leea BIG 4 Her er en video av Maria og Leea i ringen. Jeg er ingen ekspert hverken bak kameraet eller når det gjelder redigering av video. Dette er den første videoen jeg har laget, og resultatet er både skjelvende og litt rotet. Men for spesielt interesserte så er det sikkert artig likevel.

4 kommentarer:

 1. Så flink de var ;) Hunden var fin og Maria har hatt en god lærer.

  Aina

  SvarSlett
 2. Gratulerer Maria. Du er utrolig flink.
  Mormor kan være stolt av deg:)
  elin

  SvarSlett
 3. Ja, jeg er kjempestolt av henne, flinke jenta!
  Wigdis

  SvarSlett
 4. Heisann grattis med flotte resultater i ringen, spesielt må jeg gratulere vår gode gamle nabo Maria som igjenn brilljerer i ringen.

  Når det gjelder dommer som prøver å selge for tipper jeg det er dommeren som skulle ha meg til å skifte for på Luka også når jeg stilte henne på nordhordaland.

  Hvilket formerke fikk dere anbefalt?

  SvarSlett